Az Uniszol és a Környezettudatosság

Takarítás

Minden esetben professzionális, egészségre és környezetre ártalmatlan, biológiailag 100%-osan lebomló anyagokat tartalmazó, bőr- és környezetbarát tisztítószereket alkalmazunk. A fenntartható és költséghatékony felhasználás érdekében, a szükséges mennyiségeket a tisztítandó felület szennyezettsége és az adagolandó szer, gyártó által ajánlott mennyisége szerint határozzuk meg. A tisztító-, fertőtlenítőszerekhez a felhasználás helyén minden esetben biztosítani kell az anyag biztonságtechnikai adatlapját is, mert ennek hiányában a feladat nem adható ki. 

A környezeti terhelések csökkentése miatt kiemelt figyelmet fordítunk a szelektív hulladékgyűjtés megvalósulására, a szelektíven gyűjtött hulladékok hulladékszegmensenként történő összegyűjtésére, hulladékgyűjtőben való elhelyezésére. A biztonságos és egészséges munkakörnyezet fenntartása érdekében, a területi kockázatoknak megfelelően elkülönített, színkódos takarító eszközöket és megfelelő takarítási technológiát alkalmazunk. 

 

Műszaki üzemeltetés

A karbantartási feladatoknál szem előtt tartjuk az energiatakarékos eszközök üzemeltetését és a munkánk során felhasznált fogyasztók közül szintén ezeket részesítjük előnyben. 

Olyan gyártókkal építettünk ki közvetlen partneri kapcsolatot, akik elkötelezettek az energiatakarékos technológiák gyártásában.  

Lehetőségek között preferáljuk a foszilis tüzelőanyagok közvetlen használata nélkül üzemeltethető hőfejlesztő berendezéseket – hőszivattyúkat a kivitelezésben.