Környezetbarát Ozmózis gépi tisztítás

Környezetbarát felülettisztítást szeretnél? Próbáld ki az ozmózisos gépet!

 • Környezetbarát

  Ez a gép környezetbarát, hisz nem használunk hozzá vegyszert, csak vizet. Felülettisztítás ozmózis vízzel, tisztító kefékkel, alacsony víznyomással. Vegyszermentes felülettisztítás állvány, emelő és alpin technika nélkül akár 18 méterig.

 • Alkalmazási területek

  homlokzattisztítás, épülettisztítás, épületmosás, ablakmosás, napelem-mosás, üveg homlokzat-, ablakkeret-, ablakpárkány-tisztítás, ablakmosás, árnyékoló elem tisztítás, fedett belső udvar – árkádtisztítás, hajómosás, nagyobb sátrak tisztítása.

 • Rugalmas alkalmazási mód

  Ezt a technológiát lehet alkalmazni telepített vagy utánfutóba szerelt víztisztító egységgel egyaránt.

De mi is az az ozmózis víz?

Az ozmózis víz nem más, mint ásványi anyagoktól, fémektől, baktériumoktól és algáktól mentes víz. Ezért ez a víz rendkívüli tisztító erővel bír minden felületen. A magyarázat egyszerű: a tökéletesen tiszta víz magához tudja kötni a szennyeződéseket. Környezetkímélő, vegyszermentes tisztítás. A lemosás utáni szárítás, áttörlés a múlté, ha ozmózis vizet használ. Semmi nem marad hátra száradás után. Cseppmentes száradást eredményez a felületen. 

További jellemzői

 • Egyszerű és hatékony, mert: speciálisan formált szénszálas (karbon) szövetből készített csövekből áll, amelyek egymásba csúsztathatóak, egyszerű gombnyomással oldhatóak és széthúzhatóak egymástól. A karbon csöveket egymásba csúsztatva a felület típusnak megfelelően használt kefével, 17 méter magasságig, állvány és alpinista nélkül biztosít talajról végezve hatékony és biztonságos felülettisztító munkavégzést.
 • Széleskörű a kefék és egyéb kiegészítők rendszere, mert: Vannak vízszintes és függőleges kefék, ablakpárkányt tisztító kefe, oszlopok, lindab felületek, polikarbonát, egyéb burkolatok tisztítására szolgáló kefék. Hajó mosókefe kifejezetten finom szálas kefeszőrből, hogy mosás közben ne sértsük a hajó felületét. Mindegyik kefe típusnál a karbon csövek mentén felcsavart munkatömlőn az Ozmózis víz közvetlenül jut a kefe fejbe.