Vállalatunk struktúrája is zöld

Nemcsak a szolgáltatásaink, de cégünk is igyekszik tenni egy zöldebb jövőért!

A mai világban már elengedhetetlen, hogy a háztartások és a cégek is tegyenek a Földünk jövőjéért. Lássuk, hogy az Uniszol-Létesítménygazdálkodási Zrt. mit tesz egy zöldebb és fenntarthatóbb jövőért.

Telephelyünkre belépve a parkoló autók felett napelemeket is láthatunk, amelyek egy hosszú távú befektetés lehet bárki számára. Legyen az magánszemélynek otthonra vagy cégeknek a telephelyekre. Mindez által cégünk hatékonyan termel energiát, így tiszta energiát használ fel a telephely működéséhez szükséges áramhasználat során. Ugyebár a napelem egy zöld megoldás, hiszen nem termel szén-dioxidot, illetve egyéb környezetszennyező gázokat.

Az irodáinkban a hulladékot szelektíven gyűjtjük, külön a papírt, a műanyagot és az üveget. Ahhoz, hogy ez a válogatott hulladékgyűjtés a lehető legjobban működjön, minden helységbe, az irodaházon belül, szelektív hulladékgyűjtő kukákat tettünk be. Így a kollegáknak nem kell minden alkalommal elsétálni a legközelebbi szemeteshez, amivel értékes időt spórol.

A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás, mint tudjuk, nagyon fontos az emberi szervezetnek. Sajnos a vízfogyasztás meglehetősen sokszor jár műanyag szemét termeléssel, azonban van erre is megoldás. Irodáinkban a közös konyhában vizes ballon található, ami környezetbarát, hiszen a ballonok újrahasznosíthatóak. A dolgozóink kizárólag üvegpoharakba tudnak a ballonból vizet engedni, ezzel is segítve a műanyag szemét csökkentésén.

Összegezve büszkén elmondhatjuk, hogy Cégünk odafigyel a környezettudatos vállalati érték megteremtésére és a fenntartható világ megtartására.